010 - 798 23 63

Vloerenspecialist nodig in Schiedam?

Vloer renovatie in Schiedam

Heeft u een houten of een parketvloer? Een vloer krijgt in de loop der jaren veel te verduren. Zo kunnen er beschadigingen ontstaan en is er op den duur sprake van slijtage. Een doorleefde vloer kan veel sfeer geven en u kunt er dus prima voor kiezen die uitstraling te behouden.

Wel kunt u de vloer herstellen door deze licht te laten schuren en te laten afwerken. Zo creëert u door middel van vloer renovatie weer een nette vloer. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Wij helpen u graag. Onze vloerexperts zijn gespecialiseerd in het renoveren van vloeren.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Houten vloer renoveren

Een vloer is gemaakt om lang mee te gaan en is met goed onderhoud sterk. Toch is het altijd mogelijk dat er een ongelukje gebeurt waardoor schade aan de vloer ontstaat. Veel (zure) vloeistoffen kunnen uitbijten en lelijke kringen in de vloer veroorzaken. Waterlekkage laat een houten vloer opbollen en daardoor kan de vloer onherstelbaar beschadigen. In dit geval kunnen wij de beschadigde vloerdelen voor u vervangen.

Een houten vloer renoveren gaat verder met schuren van het gehele oppervlak (dus ook het nieuw geplaatste deel) en een afwerking in de vorm van olie, lak of was. Door dit over het hele vloeroppervlak te doen, krijgt de vloer weer een egale uitstraling en zult u niet zien dat een gedeelte niet origineel is.

Vloer renovatie door De vakman

Kies u voor vloerrenovatie door ons bedrijf? Dan kiest u voor kwaliteit. In korte tijd renoveren we uw vloer op zo’n manier dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Dat doen we voor iedere vloer op een andere manier. Elke vloer is gemaakt van ander materiaal en elke vloer verkeert in een andere staat. Technieken die we voor u kunnen inzetten zijn het schuren, lakken of in de was zetten van uw houten vloer. Indien nodig kunnen we ook een deel van uw vloer vervangen.

Wilt u in Schiedam meer weten over vloerrenovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ook een gratis offerte aanvragen. Vaak komen wij dan op locatie de situatie beoordelen om een zo precies mogelijke inschatting te maken van het benodigde werk. Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 - 798 23 63.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 63.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging