0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Schiedam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Schiedam

Houten vloeren in Schiedam

Een houten vloer is al jaren het meest populaire materiaal voor een vloer en dat heeft verschillende redenen. Het is veelzijdig, sterk, makkelijk in het onderhoud en ook nog eens erg mooi. Daarnaast zijn er verscheidene soorten en types houten vloeren die allemaal eigen kenmerken hebben. Welke soort hout de beste parketvloer kan vormen voor uw woning is afhankelijk van uw eigen voorkeuren, maar ook van het gebruik (hoeveelheid slijtage), de lichtinval en de dikte van de planken.

Wij zullen enkele soorten parket vloeren toelichten, zodat u een beeld kunt vormen van de houten vloeren op de markt. Als u een vrijblijvend en uitgebreid vloeradvies wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met de door ons aangedragen professional. Voor houten vloeren in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Eikenhouten vloer

Als u op zoek bent naar een robuuste houten vloer, dan komt u meestal uit bij een eikenvloer. Eikenhout is sterk en heeft een mooie natuurlijke uitstraling met nerven en noesten. Daarnaast kunt u een eikenvloer in veel verschillende kleuren laten afwerken. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de vloer helemaal aan te passen op uw interieur en persoonlijke smaak.

Ongeacht uw smaak of voorkeuren is er altijd een eiken houten vloer die bij uw wensen past. Dit komt onder meer doordat een dergelijke plankenvloer op verschillende manieren gelegd kan worden. Zo kunt u kiezen voor visgraat, Hongaarse punt, mozaïek of het Versailles patroon. Tevens zijn er verschillende soorten eiken met elk een eigen uitstraling:

  • Frans eiken: minder en kleinere noesten toegestaan, cognackleurig, maar diverse kleurafwerkingen mogelijk
  • Europees eiken: verschillende hoeveelheden noesten, donker van kleur
  • Amerikaans eiken: weinig noesten en nerven, hard, rood of wit gekleurd

Eikenhout en vloerverwarming

Vloerverwarming is voor eikenhouten lamelparket geen probleem. Uitzet en krimp vormt geen groot probleem voor deze uitvoering. Kiest u voor een massief houten vloer, dan moet u er rekening mee houden dat deze niet geschikt is voor vloerverwarming. Een massief eiken vloer leggen is een flinke onderneming. De vloerdelen moeten met elkaar verlijmd worden en na het leggen vraagt deze nog om een flinke schuur- en oliebeurt, waardoor het geen goedkope vloer is. Een massieve vloer gaat echter langer mee dan de lamel-versie.

Houten vloer plaatsen in Schiedam

Bent u op zoek naar een bepaalde soort houten vloer of wilt u meer informatie? de door ons aangedragen professional staat in Schiedam en omgeving voor u klaar! Voor alle parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak op locatie voor vloeradvies of een offerte op maat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 0800 255 3733 of ons contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606