085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Schiedam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Schiedam

Vloer onderhoud Schiedam

Heeft uw houten vloer of parketvloer onderhoud nodig? Na jarenlang intensief gebruik kan de toplaag van uw ooit zo mooie vloer versleten is. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer in de originele staat hersteld wordt. Door professioneel onderhoud van vloeren behandelen we krassen, verkleurde plekken of andere beschadigingen. Eerst zullen wij de vloer schuren, zodat alle beschadigingen en krassen verwijderd worden. Vervolgens kiest u een mooie olie of lak en zullen wij uw vloer oliën of lakken.

Houten vloer onderhoud

Houten vloeren en parketvloeren hebben als voordeel dat ze erg lang meegaan. Dit komt omdat de houten planken meerdere malen geschuurd kunnen worden. De doorleefde en beschadigde laag wordt eraf geschuurd waarna het hout opnieuw afgewerkt kan worden met de gewenste olie of lak.

Regelmatig uw vloer reinigen

Wilt u uw vloer goed onderhouden? Door uw vloer regelmatig te reinigen voorkomt u dat vuil krassen in het hout veroorzaken. Een houten vloer schoonmaken is eenvoudig en u doet er goed aan om dit regelmatig zelf te doen.

  • Vegen met een zachte bezem: zandkorrels en grovere vuildeeltjes veegt u zo eenvoudig op. Stofzuigen is uiteraard ook mogelijk, maar zorg wel dat u dan een zachte borstelkop gebruikt zodat er geen krassen van de zuigmond kunnen ontstaan.
  • Als de vloer met olie behandeld is, dan doet u er goed aan om enkele keren per jaar de vloer te dweilen met lauw water en een klein beetje groene zeep. Gebruik zeker niet te veel zeep, want daardoor kan de olie wat oplossen. Op wat meer doorleefde plekken kunt u zelf wat onderhoudsolie aanbrengen en inwrijven.
  • Een gelakte vloer kunt u beter niet met water reinigen, dit geeft vlekken. Ook allesreinigers kunnen funest zijn voor de vloer, daar deze kunnen zorgen voor een doffe uitstraling van de vloer. Reinig de vloer gewoon met een stofzuiger en indien nodig een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren.

Vloer laten onderhouden in Schiedam

Heeft uw vloer in Schiedam ook een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u weten of u een expert voor vloeronderhoud nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 085 - 106 1600 of vraag onze gratis offerte aan om uw vloer te laten onderhouden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606