010 - 798 23 63

Vloerenspecialist nodig in Schiedam?

Vloer onderhoud Schiedam

Heeft uw houten vloer of parketvloer onderhoud nodig? Na jarenlang intensief gebruik kan de toplaag van uw ooit zo mooie vloer versleten is. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer in de originele staat hersteld wordt. Door professioneel onderhoud van vloeren behandelen we krassen, verkleurde plekken of andere beschadigingen. Eerst zullen wij de vloer schuren, zodat alle beschadigingen en krassen verwijderd worden. Vervolgens kiest u een mooie olie of lak en zullen wij uw vloer oliën of lakken.

Houten vloer onderhoud

Houten vloeren en parketvloeren hebben als voordeel dat ze erg lang meegaan. Dit komt omdat de houten planken meerdere malen geschuurd kunnen worden. De doorleefde en beschadigde laag wordt eraf geschuurd waarna het hout opnieuw afgewerkt kan worden met de gewenste olie of lak.

Regelmatig uw vloer reinigen

Wilt u uw vloer goed onderhouden? Door uw vloer regelmatig te reinigen voorkomt u dat vuil krassen in het hout veroorzaken. Een houten vloer schoonmaken is eenvoudig en u doet er goed aan om dit regelmatig zelf te doen.

 • Vegen met een zachte bezem: zandkorrels en grovere vuildeeltjes veegt u zo eenvoudig op. Stofzuigen is uiteraard ook mogelijk, maar zorg wel dat u dan een zachte borstelkop gebruikt zodat er geen krassen van de zuigmond kunnen ontstaan.
 • Als de vloer met olie behandeld is, dan doet u er goed aan om enkele keren per jaar de vloer te dweilen met lauw water en een klein beetje groene zeep. Gebruik zeker niet te veel zeep, want daardoor kan de olie wat oplossen. Op wat meer doorleefde plekken kunt u zelf wat onderhoudsolie aanbrengen en inwrijven.
 • Een gelakte vloer kunt u beter niet met water reinigen, dit geeft vlekken. Ook allesreinigers kunnen funest zijn voor de vloer, daar deze kunnen zorgen voor een doffe uitstraling van de vloer. Reinig de vloer gewoon met een stofzuiger en indien nodig een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren.

Vloer laten onderhouden in Schiedam

Heeft uw vloer in Schiedam ook een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u weten of u een expert voor vloeronderhoud nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 010 - 798 23 63 of vraag onze gratis offerte aan om uw vloer te laten onderhouden.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expert in houten vloeren
 • Flexibele instelling
 • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 63.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Houten vloeren leggen
 • Laminaat leggen
 • Vloeronderhoud
 • Vloerrenovatie
 • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging