0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Schiedam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Schiedam

Vloer onderhoud Schiedam

Heeft uw houten vloer of parketvloer onderhoud nodig? Na jarenlang intensief gebruik kan de toplaag van uw ooit zo mooie vloer versleten is. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer in de originele staat hersteld wordt. Door professioneel onderhoud van vloeren behandelen we krassen, verkleurde plekken of andere beschadigingen. Eerst zullen wij de vloer schuren, zodat alle beschadigingen en krassen verwijderd worden. Vervolgens kiest u een mooie olie of lak en zullen wij uw vloer oliën of lakken.

Houten vloer onderhoud

Houten vloeren en parketvloeren hebben als voordeel dat ze erg lang meegaan. Dit komt omdat de houten planken meerdere malen geschuurd kunnen worden. De doorleefde en beschadigde laag wordt eraf geschuurd waarna het hout opnieuw afgewerkt kan worden met de gewenste olie of lak.

Regelmatig uw vloer reinigen

Wilt u uw vloer goed onderhouden? Door uw vloer regelmatig te reinigen voorkomt u dat vuil krassen in het hout veroorzaken. Een houten vloer schoonmaken is eenvoudig en u doet er goed aan om dit regelmatig zelf te doen.

  • Vegen met een zachte bezem: zandkorrels en grovere vuildeeltjes veegt u zo eenvoudig op. Stofzuigen is uiteraard ook mogelijk, maar zorg wel dat u dan een zachte borstelkop gebruikt zodat er geen krassen van de zuigmond kunnen ontstaan.
  • Als de vloer met olie behandeld is, dan doet u er goed aan om enkele keren per jaar de vloer te dweilen met lauw water en een klein beetje groene zeep. Gebruik zeker niet te veel zeep, want daardoor kan de olie wat oplossen. Op wat meer doorleefde plekken kunt u zelf wat onderhoudsolie aanbrengen en inwrijven.
  • Een gelakte vloer kunt u beter niet met water reinigen, dit geeft vlekken. Ook allesreinigers kunnen funest zijn voor de vloer, daar deze kunnen zorgen voor een doffe uitstraling van de vloer. Reinig de vloer gewoon met een stofzuiger en indien nodig een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren.

Vloer laten onderhouden in Schiedam

Heeft uw vloer in Schiedam ook een onderhoudsbeurt nodig? Of wilt u weten of u een expert voor vloeronderhoud nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 0800 255 3733 of vraag onze gratis offerte aan om uw vloer te laten onderhouden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606