010 - 798 23 63

Vloerenspecialist nodig in Schiedam?

Houten vloer schuren in Schiedam

Intensief gebruik van een houten vloer zorgt al snel voor slijtage. Hierdoor ontstaan kleurverschillen, vlekken of krassen. Wij kunnen uw houten vloer schuren en er weer als nieuw uit laten zien. Een doorleefde, antieke houten vloer wordt – afhankelijk van het oppervlak – binnen enkele dagen in ere hersteld en tot in de puntjes afgewerkt.

Stofvrij schuren

Veel mensen zien op tegen het schuren van hun houten vloer vanwege de rommel die het met zich meebrengt. De meubels moeten aan de kant, alles komt onder het stof en de vloer kan even niet belopen worden. Wij houden rekening met al uw wensen.

Zo is het mogelijk om de klus in meerdere etappes te klaren, zodat u steeds maar een gedeelte van de woon- of werkruimte hoeft vrij te maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stofvrij schuren. U hoeft dus niet bang te zijn voor een ravage nadat wij klaar zijn. Door nieuwe technologie waarbij een soort stofzuiger op de schuurmachine is gemonteerd, zijn wij in staat om zonder stof en nauwelijks geur uw vloer een flinke opknapbeurt te geven. Als u meer wilt weten over stofvrij schuren kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Waarom een specialist inschakelen?

Het is belangrijk dat u voor een vloer schuren een specialist inschakelt. Als u geen ervaring heeft met het schuren van een vloer is de kans groot dat u uw vloer per ongeluk onherstelbaar beschadigt. Dit zorgt voor meer overlast en uiteindelijk hogere kosten. Daarnaast is een vloer schuren een tijdrovend proces en kan het zonder de juiste apparatuur veel rommel opleveren. Schakel daarom een ervaren specialist van De vakman in. Hieronder ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Wilt u in de regio Schiedam uw parket schuren of houten vloer schuren? Schakel ons vandaag nog in. Wij staan voor u klaar! Bel ons om een afspraak te maken of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Let erop dat niet elke vloer geschuurd kan worden. Dit hangt af van de dikte van uw vloer, de aanwezigheid van reliëf in de toplaag en de staat van uw vloer. Een van onze vloerexperts komt graag bij u langs om uw vloer te inspecteren.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 63.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging