085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Schiedam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Schiedam

Houten vloer oliën in Schiedam

Een van de meestgebruikte afwerkingsmiddelen voor houten vloeren is onderhoudsolie. Hiermee brengt u net als bij lak een beschermlaag over de kale vloer aan, zodat deze makkelijker te onderhouden is en daardoor langer mooi blijft. Het oliën van een houten vloer laat de nerven en noesten in het hout mooi naar voren komen en geeft een matte uitstraling. Vloerolie is veelzijdig en toepasbaar op bijna alle vloeren.

Voordelen van een vloer oliën

We noemden al een aantal voordelen van het oliën van een vloer en zullen deze hieronder aanvullen met enkele van de belangrijkste punten.

  • Onderhoudsvriendelijk: met olie is het makkelijk om lokale beschadigingen weg te werken. Vlekken van water of geknoeid drinken kunnen met onderhoudsolie eenvoudig weggepoetst worden. Op stukken die veel belopen worden, zoals de keukenvloer, kunnen sneller beschadigingen ontstaan. Ook deze werkt u in een mum van tijd bij met een kleine hoeveelheid onderhoudsolie.
  • Veelzijdig: voor elke soort houten vloer is een onderhoudsolie die erbij past. Er zijn verschillende kleuren, helderheid en sterkte verkrijgbaar, zodat deze altijd aansluiten op uw voorkeur en behoefte.
  • Eenvoudige reiniging: één of twee keer per week stofzuigen is voldoende om een geoliede vloer mooi te houden. Wekelijks dweilen met een licht vochtige doek en een klein beetje groene zeep houdt de vloer ook hygiënisch, zodat bacteriën en andere allergenen minder kans krijgen.

Laat uw vloer oliën door de door ons aangedragen professional

Een vloer oliën kunt u vaak zelf, maar het beste resultaat krijgt u toch als u dit overlaat aan een professional. In de regio Schiedam zijn wij gespecialiseerd in het afwerken van vloeren met zowel lak als olie. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts voor een eerste afspraak. Hierbij maken we kennis en bekijken wij uw vloer en brengen wij voor u een advies en offerte uit. Vul voor een eerste afspraak ons contactformulier in of bel 085 - 106 1600 als u zo snel mogelijk geholpen wilt worden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606