010 - 798 23 63

Vloerenspecialist nodig in Schiedam?

Houten vloer oliën in Schiedam

Een van de meestgebruikte afwerkingsmiddelen voor houten vloeren is onderhoudsolie. Hiermee brengt u net als bij lak een beschermlaag over de kale vloer aan, zodat deze makkelijker te onderhouden is en daardoor langer mooi blijft. Het oliën van een houten vloer laat de nerven en noesten in het hout mooi naar voren komen en geeft een matte uitstraling. Vloerolie is veelzijdig en toepasbaar op bijna alle vloeren.

Voordelen van een vloer oliën

We noemden al een aantal voordelen van het oliën van een vloer en zullen deze hieronder aanvullen met enkele van de belangrijkste punten.

 • Onderhoudsvriendelijk: met olie is het makkelijk om lokale beschadigingen weg te werken. Vlekken van water of geknoeid drinken kunnen met onderhoudsolie eenvoudig weggepoetst worden. Op stukken die veel belopen worden, zoals de keukenvloer, kunnen sneller beschadigingen ontstaan. Ook deze werkt u in een mum van tijd bij met een kleine hoeveelheid onderhoudsolie.
 • Veelzijdig: voor elke soort houten vloer is een onderhoudsolie die erbij past. Er zijn verschillende kleuren, helderheid en sterkte verkrijgbaar, zodat deze altijd aansluiten op uw voorkeur en behoefte.
 • Eenvoudige reiniging: één of twee keer per week stofzuigen is voldoende om een geoliede vloer mooi te houden. Wekelijks dweilen met een licht vochtige doek en een klein beetje groene zeep houdt de vloer ook hygiënisch, zodat bacteriën en andere allergenen minder kans krijgen.

Laat uw vloer oliën door De vakman

Een vloer oliën kunt u vaak zelf, maar het beste resultaat krijgt u toch als u dit overlaat aan een professional. In de regio Schiedam zijn wij gespecialiseerd in het afwerken van vloeren met zowel lak als olie. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts voor een eerste afspraak. Hierbij maken we kennis en bekijken wij uw vloer en brengen wij voor u een advies en offerte uit. Vul voor een eerste afspraak ons contactformulier in of bel 010 - 798 23 63 als u zo snel mogelijk geholpen wilt worden.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expert in houten vloeren
 • Flexibele instelling
 • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 63.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Houten vloeren leggen
 • Laminaat leggen
 • Vloeronderhoud
 • Vloerrenovatie
 • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging