0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Schiedam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Schiedam

Houten vloer oliën in Schiedam

Een van de meestgebruikte afwerkingsmiddelen voor houten vloeren is onderhoudsolie. Hiermee brengt u net als bij lak een beschermlaag over de kale vloer aan, zodat deze makkelijker te onderhouden is en daardoor langer mooi blijft. Het oliën van een houten vloer laat de nerven en noesten in het hout mooi naar voren komen en geeft een matte uitstraling. Vloerolie is veelzijdig en toepasbaar op bijna alle vloeren.

Voordelen van een vloer oliën

We noemden al een aantal voordelen van het oliën van een vloer en zullen deze hieronder aanvullen met enkele van de belangrijkste punten.

  • Onderhoudsvriendelijk: met olie is het makkelijk om lokale beschadigingen weg te werken. Vlekken van water of geknoeid drinken kunnen met onderhoudsolie eenvoudig weggepoetst worden. Op stukken die veel belopen worden, zoals de keukenvloer, kunnen sneller beschadigingen ontstaan. Ook deze werkt u in een mum van tijd bij met een kleine hoeveelheid onderhoudsolie.
  • Veelzijdig: voor elke soort houten vloer is een onderhoudsolie die erbij past. Er zijn verschillende kleuren, helderheid en sterkte verkrijgbaar, zodat deze altijd aansluiten op uw voorkeur en behoefte.
  • Eenvoudige reiniging: één of twee keer per week stofzuigen is voldoende om een geoliede vloer mooi te houden. Wekelijks dweilen met een licht vochtige doek en een klein beetje groene zeep houdt de vloer ook hygiënisch, zodat bacteriën en andere allergenen minder kans krijgen.

Laat uw vloer oliën door de door ons aangedragen professional

Een vloer oliën kunt u vaak zelf, maar het beste resultaat krijgt u toch als u dit overlaat aan een professional. In de regio Schiedam zijn wij gespecialiseerd in het afwerken van vloeren met zowel lak als olie. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts voor een eerste afspraak. Hierbij maken we kennis en bekijken wij uw vloer en brengen wij voor u een advies en offerte uit. Vul voor een eerste afspraak ons contactformulier in of bel 0800 255 3733 als u zo snel mogelijk geholpen wilt worden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606