085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Schiedam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Schiedam

Vloer leggen

Een vloer leggen is voor sommigen een eitje, voor anderen is het een onmogelijke klus. Laminaat leggen is voor de meeste mensen nog goed zelf te doen, maar een mooie houten parketvloer leggen vergt wat meer vaardigheid en ervaring. Bij het leggen van een dergelijke vloer moet vaak rekening worden gehouden met krimp en uitzet, moeten hoekjes netjes afgewerkt worden en ook plinten dienen op maat gemaakt te worden.

Als u liever hulp heeft bij het leggen van een nieuwe of tweedehands vloer, dan doet u er goed aan om een parketlegger in te schakelen. In de regio Schiedam kunt u rekenen op de diensten van de door ons aangedragen professional.

Laminaat leggen

Bij het leggen van laminaat zijn er een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden. Bereken als eerste de te totale oppervlakte van de ruimte en tel hierbij 10% bij op in verband met de stukken die u niet meer kunt gebruiken na het zagen. Wilt u een ruimte van 20 m² bedekken met laminaat, koop dan minstens 22 m² om zeker te weten dat u niet tekort komt. Zorg daarnaast voor een goede ondervloer. Als u vloerverwarming heeft, kies dan voor een ondervloer die speciaal daarvoor geschikt is.

Als u een groot project heeft, zoals een verbouwing, waarbij veel laminaat gelegd moet worden, dan kunt u altijd gebruik maken van de diensten van een laminaatlegger. Uiteraard zijn wij u graag van dienst bij het leggen van laminaat in Schiedam.

Houten vloer leggen

Ook een houten vloer kunt in wezen zelf leggen. Lamelparket dat in de lengte of de breedte gelegd kan worden is voor de geoefende klusser geen probleem. Of u nu een eikenvloer of grenen vloer wilt leggen, dat maakt voor de moeilijkheidsgraad weinig uit. Vaak hoeft lamelparket niet gelijmd te worden, waardoor de vloer zwevend kan worden gelegd.

Echter, vaak is het mooier om de vloer in een ander patroon te leggen dan standaard gebruikelijk is. Lamelparket kan door een vloerspecialist bijvoorbeeld in het populaire visgraatpatroon gelegd worden. Verschillende legpatronen geven verschillende effecten, waardoor u andere sferen en nadrukken kunt creëren. Zelf lamelparket leggen is dus mogelijk en relatief goedkoop, maar het beste resultaat wordt behaald door een professional.

Een massief houten vloer leggen heeft heel wat meer voeten in de aarde. Een massieve plankenvloer moet worden verlijmd en er moet rekening worden gehouden met de vochtigheidsgraad, eventuele krimp en de aanwezigheid van vloerverwarming. Als u vloerverwarming heeft dan is uw woning niet geschikt voor een massief houten vloer. U kunt dan het beste een mooie lamelvloer leggen.

Voldoet uw woning wel aan de voorwaarden voor het leggen van een massieve vloer? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een parketteur die u van advies en een offerte kan voorzien.

Houten vloer vervangen

Als u een houten vloer wilt laten vervangen, dan heeft u meerdere opties. U kunt alles zelf doen; van het slopen van de oude vloer tot het plaatsen van de nieuwe vloer. Maar u kunt ook een specialist inschakelen voor hulp. Als u alles zelf doet bent u uiteraard goedkoper uit, maar een vloerenvakman met ervaring levert netter werk af.

Een vloer is vaak een investering die jaren meegaat en waar u dagelijks van moet kunnen genieten. Het is dan wel prettig als deze netjes wordt gelegd en goed wordt onderhouden. Daarom kunt u het vervangen van een houten vloer het beste overlaten aan een gespecialiseerde vloerenlegger. Als u toch wat geld wilt besparen, dan kunt u zelf de oude vloer verwijderen en afvoeren. Ook is het mogelijk om zelf een (tweedehands) vloer aan te schaffen en deze door een vakman te laten leggen. Zo heeft u een professioneel afgewerkte vloer voor een zo laag mogelijke prijs.

Kurkvloer leggen

Naast laminaat en houten vloeren, leggen wij ook kurkvloeren. Een kurkvloer is een geperste vloer, die wordt samengesteld uit (eiken)hout, hars, kurk en een aantal verstevigers. Vervolgens wordt dit materiaal vervaardigd tot tegels, planken of rollen.

Een kurkvloer is van nature geluiddempend en veerkrachtig, waardoor het ook geschikt is voor intensief gebruik. Kurk herstelt zichzelf naar de originele vorm, zelfs nadat er een zwaar meubelstuk op heeft gestaan. Daarnaast heeft kurk een vuilafstotende laag die de ontwikkeling van allergenen zoals huisstofmijt, bacteriën en schimmels tegengaat. De prijs van het leggen van het kurkvloer is afhankelijk van de kwaliteit, maar komt ongeveer overeen met de prijzen van houten vloeren.

Vloer leggen in Schiedam

Bent u in Schiedam of omgeving op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner voor het leggen of vervangen van een vloer? Dan kunt u rekenen op de door ons aangedragen professional. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een adviesafspraak of een offerte op maat. Belt u gerust met een van onze specialisten via 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606