085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Schiedam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Schiedam

Vloer lakken in Schiedam

Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van een vloer is de afwerking. Een van de meest gangbare soorten van afwerking is het lakken van een houten vloer. Lak zorgt voor een harde laag die (kleine hoeveelheden) water en stof afstoot. Daarnaast biedt het ook een visuele afwerking. Kale planken worden voorzien van een mooie coating in een kleur die u zelf kunt uitzoeken.

Voordelen van een vloer lakken

Een vloer lakken heeft veel voordelen, waaronder:

  • Verschillende mogelijkheden: veel mensen denken dat lak altijd hoogglans moet zijn. Tegenwoordig zijn er lakken op de markt, waarvan het niet eens zichtbaar is dat een laag is aangebracht. Daarnaast zijn de kleurmogelijkheden enorm. Een bestaande vloer kan zo een flink aantal tinten lichter of donkerder gemaakt worden, naar gelang uw eigen wensen en smaak.
  • Bescherming: zelfs bij zware belasting geeft een laklaag uitstekende bescherming aan de vloer. Een gelakte houten vloer is dan ook bij uitstek geschikt voor winkels en kantoren, maar uiteraard ook voor uw woning. Huishoudens met kleine, kruipende kinderen kunnen veel baat hebben bij een vloer die niet al te krasgevoelig is. Een vloer met een laklaag kan in zo’n geval dan ook uitkomst bieden.
  • Eenvoudig onderhoud: een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Met een uitgewrongen doek of dweil kunt u vlekken vaak eenvoudig verwijderen. Als er toch krassen ontstaan, dan is het mogelijk om deze plaatselijk op te vullen met een speciale hars.

Waarom de door ons aangedragen professional?

Let erop dat het aanbrengen van een laklaag specialistisch werk is, dat niet zomaar door iedereen gedaan kan worden. Daarnaast is lak niet geschikt voor gebruik op houten vloeren waar vloerverwarming onder zit. Gebeurt dit toch, dan kan de laklaag door de temperatuurverschillen gaan barsten. Onze vloerspecialisten weten alles van het lakken van houten vloeren en voorzien u graag van advies.

Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier of neem contact op met 085 - 106 1600. Gun uzelf een mooie vloer met een lange levensduur!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606