0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Schiedam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Schiedam

Vloer lakken in Schiedam

Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van een vloer is de afwerking. Een van de meest gangbare soorten van afwerking is het lakken van een houten vloer. Lak zorgt voor een harde laag die (kleine hoeveelheden) water en stof afstoot. Daarnaast biedt het ook een visuele afwerking. Kale planken worden voorzien van een mooie coating in een kleur die u zelf kunt uitzoeken.

Voordelen van een vloer lakken

Een vloer lakken heeft veel voordelen, waaronder:

  • Verschillende mogelijkheden: veel mensen denken dat lak altijd hoogglans moet zijn. Tegenwoordig zijn er lakken op de markt, waarvan het niet eens zichtbaar is dat een laag is aangebracht. Daarnaast zijn de kleurmogelijkheden enorm. Een bestaande vloer kan zo een flink aantal tinten lichter of donkerder gemaakt worden, naar gelang uw eigen wensen en smaak.
  • Bescherming: zelfs bij zware belasting geeft een laklaag uitstekende bescherming aan de vloer. Een gelakte houten vloer is dan ook bij uitstek geschikt voor winkels en kantoren, maar uiteraard ook voor uw woning. Huishoudens met kleine, kruipende kinderen kunnen veel baat hebben bij een vloer die niet al te krasgevoelig is. Een vloer met een laklaag kan in zo’n geval dan ook uitkomst bieden.
  • Eenvoudig onderhoud: een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Met een uitgewrongen doek of dweil kunt u vlekken vaak eenvoudig verwijderen. Als er toch krassen ontstaan, dan is het mogelijk om deze plaatselijk op te vullen met een speciale hars.

Waarom de door ons aangedragen professional?

Let erop dat het aanbrengen van een laklaag specialistisch werk is, dat niet zomaar door iedereen gedaan kan worden. Daarnaast is lak niet geschikt voor gebruik op houten vloeren waar vloerverwarming onder zit. Gebeurt dit toch, dan kan de laklaag door de temperatuurverschillen gaan barsten. Onze vloerspecialisten weten alles van het lakken van houten vloeren en voorzien u graag van advies.

Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier of neem contact op met 0800 255 3733. Gun uzelf een mooie vloer met een lange levensduur!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606