010 - 798 23 63

Vloerenspecialist nodig in Schiedam?

Vloer lakken in Schiedam

Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van een vloer is de afwerking. Een van de meest gangbare soorten van afwerking is het lakken van een houten vloer. Lak zorgt voor een harde laag die (kleine hoeveelheden) water en stof afstoot. Daarnaast biedt het ook een visuele afwerking. Kale planken worden voorzien van een mooie coating in een kleur die u zelf kunt uitzoeken.

Voordelen van een vloer lakken

Een vloer lakken heeft veel voordelen, waaronder:

 • Verschillende mogelijkheden: veel mensen denken dat lak altijd hoogglans moet zijn. Tegenwoordig zijn er lakken op de markt, waarvan het niet eens zichtbaar is dat een laag is aangebracht. Daarnaast zijn de kleurmogelijkheden enorm. Een bestaande vloer kan zo een flink aantal tinten lichter of donkerder gemaakt worden, naar gelang uw eigen wensen en smaak.
 • Bescherming: zelfs bij zware belasting geeft een laklaag uitstekende bescherming aan de vloer. Een gelakte houten vloer is dan ook bij uitstek geschikt voor winkels en kantoren, maar uiteraard ook voor uw woning. Huishoudens met kleine, kruipende kinderen kunnen veel baat hebben bij een vloer die niet al te krasgevoelig is. Een vloer met een laklaag kan in zo’n geval dan ook uitkomst bieden.
 • Eenvoudig onderhoud: een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Met een uitgewrongen doek of dweil kunt u vlekken vaak eenvoudig verwijderen. Als er toch krassen ontstaan, dan is het mogelijk om deze plaatselijk op te vullen met een speciale hars.

Waarom De vakman?

Let erop dat het aanbrengen van een laklaag specialistisch werk is, dat niet zomaar door iedereen gedaan kan worden. Daarnaast is lak niet geschikt voor gebruik op houten vloeren waar vloerverwarming onder zit. Gebeurt dit toch, dan kan de laklaag door de temperatuurverschillen gaan barsten. Onze vloerspecialisten weten alles van het lakken van houten vloeren en voorzien u graag van advies.

Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier of neem contact op met 010 - 798 23 63. Gun uzelf een mooie vloer met een lange levensduur!

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expert in houten vloeren
 • Flexibele instelling
 • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 63.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Houten vloeren leggen
 • Laminaat leggen
 • Vloeronderhoud
 • Vloerrenovatie
 • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging